Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ;

Xατζηαναγνώστου Γιώργος
Η μήπως η μη βία φέρνει βία:  Η περίπτωση καθεστωτικών διώξεων τύπου Ερντογάν από την κυβέρνηση Συρίζα Ανελ Οικολόγων δεν εκπλήσσει. Η συνέχεια των μνημονιακών μέτρων μέσω εφαρμογών του μοντέλου του νομικού φορμαλισμού εμπεριέχει αυτές ακριβώς τις διατάξεις σε βάρος της Δημοκρατίας της έκφρασης αλλά και των πολιτών.  

Από που να ξεκινήσει κανείς να καταγράφει την ολική κατάπτωση των αγγέλων της πολιτικής ,τύπου Στουρνάρα ,Παπαδήμου ,Τσίπρα κ.α. Τα φαινόμενα σήψης διαπλοκής και διαφθοράς καθημερινά σε όλες τις καρέκλες εξουσίας με παχύ πέλος ,την ώρα που γάζες δεν έχουν τα νοσοκομεία.
Την ώρα που ασύστολα έχουν το θράσος, οι φιλαυτιστές της πολιτικής ,να μιλάνε για 99χρόνια σκλαβιάς ελέω 4ου Τσιπρομνημονίου. Την ώρα που κοροϊδεύουν συλλήβδην όλους τους Μικρομεσαίους με την προτεινόμενη απάτη Διαμεσολάβηση (θεσμός του διαμεσολαβητή) συναινούντων όλων των "φορέων". στο όνομα της προστασίας της καρέκλας τους αδιαφορώντας πλήρως για τα"πελατάκια" τους .
 Την ώρα που ο "Real group" ανοίγει νέα δημοσιογραφική μπίζνα ενόσω έχει απλήρωτους από πέρσι εργαζομένους.
Την ώρα που η γυναίκα του "μαζί τα φάγαμε" παίρνει οικογενειακό επίδομα βοήθειας άπορης.
Την ώρα που οι άγαμες 45χρονες θυγατέρες παίρνουν σύνταξη λόγω νομικής διαπλοκής.
 Την ώρα που ο Γεωργίου δεν καταδικάζεται για την καταστροφή και τον στατιστικό εγκλωβισμό των πολιτών της χώρας.
 Την ώρα ,την ώρα ατέλειωτα την ώρα κατάπτυστων νομοθετημάτων σε βάρος της χώρας  από εραστές του πουκάμισου και "γιδαρμεχτές" της πολιτικής.

Στο παρελθόν  ο  απλός πολίτης συζήταγε εάν είναι στο 1/3 του πληθυσμού που περνά ανεκτά ,ενώ τώρα δίνει μάχη για την επιβίωση, τηνίδια στιγμή που ο πλούτος πλέον συσσωρεύεται άυλος στο1,5% του παγκόσμιου πληθυσμού.Μπορεί ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να πέθανε όπως και ο ΡοΘτσαιλντ ,όμως τα άυλα ομόλογα τύπου psi αλλάζουν χέρια σε νησιά υπεράκτια σε μια νύχτα με ένα νόμο με ένα άρθρο (sic) .
H σημερινή ανυποληψία των πολιτικών που γυροφέρνουν σαν "κυρίες" ανάμεσα σε "κυρίες" με γραβάτα και χωρίς γραβάτα ανάμεσα σε "κυρίους" με γραβάτα ,εκδηλώνεται καθημερινά σε κάθε τρανσεξουαλικό πάρτι μαζί με την μπίζνα ΚΕΕΡΦΑ γνωστή.

Εν τέλει πως να καταδικάσεις την βία,όταν είσαι ήδη καταδικασμένος από την καθημερινή εφαρμογή βίας σε βάρος σου ,ενόσω "απολαμβάνεις" το survivor και απέχεις ενεργά από τα κοινά;
Δεν μπορεί ένας καταδικασμένος να παράξει βία γιατί απλά είναι "τρολιά" να κατηγορείσαι ότι ενόχλησες λεκτικά τον βιαστή σου!!Δεν μπορεί ένας κατ επανάληψη βιασμένος παρά φύσει να χτυπάει τον βιαστή του(sic)!! Το 4ο μνημόνιο του Τσίπρα Καμμένου Οικολόγων το περιγράφει σωστά ...

Ο νομος 4285/φεκ α 191/10.09.2014 περιγράφει ελέω νομικών εφαρμογών τα ποινικά αδικήματα.
Κανείς όμως δεν περιγράφει τα ποινικά αδικήματα αυτών που υπέγραψαν τα ποινικά αδικήματα.
Και βέβαια δεν περιμένει κανείς ο βιαστής να ζητήσει συγνώμη όταν προστατεύεται από το άρθρο 89.

Άρα η βία καταδικάζεται μονομερώς μόνο από αυτόν που έχει αποδεδειγμένα την πίτα  έχει και το μαχαίρι.
Οι υπόλοιποι άστους να βλέπουν  survivor ενώ αργοπεθαίνουν..Εκτός και εάν επαναστατήσουν ....συνειδησιακά.

*Ο Χατζηαναγνώστου Γιώργος είναι entrepreneur Μικρομεσάιων Επιχειρήσεων
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: