Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΠΤΩΧΟΙ

Αrt2715 Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017
Χατζηαναγνώστου Γιώργος
Το ότι οι πτωχοί είναι και τρομαγμένοι και κατατρεγμένοι στην πλειονότητα τους είναι γνωστό.
Το ότι πενία τέχνες κατεργάζεται και αυτό.γνωστό.
"Επικοινωνήστε με την Π.Αττικής για προσωπικό σας θέμα και για την υποστήριξης σας καλέστε την δικηγόρο Κα Άπληστου" έγραφε το μήνυμα στο κινητό.
Περιφέρεια Αττικής θα έλεγε κανείς κάτι για κάποια πιθανή πολεοδομική παράβαση ίσως.
Φευ...άλλο ένα από τα τρικάκια των Τραπεζικών επιχειρήσεων μέσω των συνεργαζόμενων άπληστων
και δολίως επί 7ημέρου "ωχλούντων" δικηγορούντων μέσω εισπρακτικών, τους στραγγισμένους και άφραγκους πλέον νεόπτωχους Έλληνες.

Αντίστοιχα και η κατάπτωση του δικαιώματος του ανεκτά ζην μέσω ψευδώς Αδέσμευτου λογαριασμού  μαζί.Το δημόσιο αδιαφορώντας το πως και έαν μπορεί κανείς να ζήσει από το περιβόητο "ακατάσχετο" (sic και χαχα )  1250€  ζητάει εν όψει κυβερνητικών πληρωμών Ιουλίου,  ότι έχετε ευχαρίστηση προκειμένου να μην περάσει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό,άρα και έξωση λόγω οφειλών από το πατρικό σπίτι....
Θα υπενθυμίσω και πάλι για πολλοστή φορά ότι οι Τραπεζικοί ,Οικονομικοί εγκληματίες κατά των Ελλήνων  ακόμα και όταν κατάσχουν το χ ακίνητο , εφ όρου ζωής κυνηγάνε τα χρέη από πίσω τον Δεσμευμένο πτωχό.

Οι απατεώνες βρίσκουν μεν τον δρόμο τους μέσω πχ Ρουμανίας με 2% φορολόγηση σε επιχειρήσεις άνω των 2 ατόμων προσωπικό και 5% σε μονοπρόσωπες ατομικές.
Οι "νοικοκυραίοι" ραγιάδες αργά αλλά σταθερά, ζουν το μαρτύριο της σταγόνας γιατί η κατσίκα του γείτονα ψόφησε "άρα εμείς είμαστε καλά". 
Ο βαθμός αγνωσίας και το δόγμα του σοκ σε πλήρη εφαρμογή, σε ένα λαό στην πλειονότητα τυχοδιώκτη και ίσως οπορτουνιστή λακέ της εκάστοτε εξουσίας.\
Και το παραμύθι με τον δράκο και την παραγωγική ανσυγκρότηση συνεχίζεται ,μαζί με το ανοικτό στόμα έτοιμο για εισρόφηση ποπ κόρν ,voice ,survivor κλπ των σε παχύ πέλος βυθισμένων ανθρώπων του καναπέ.    
\Ωιμέ Δεσμευμένοι πτωχοί...οικονομικά και χωρίς σθένος αξιοπρέπειας.  
     
*Ο Χατζηαναγνώστου Γιώργος είναι entrepreneur Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: