Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μετά την κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας (σπίτι) το χρέος εξακολουθεί και σε κυνηγάει.

Αrt2412 Σαββατο 4 Φεβρουαρίου 2017
Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Και όχι μόνο. Παρακολουθούμε καθημερινά "σωτήρες" φωστήρες "έγκριτους" σε στασίδια τηλεοπτικά να παροτρύνουν και να συμβουλεύουν τον πολίτη να κάνει σωτήριες ρυθμίσεις!!!
Ψευδολόγοι ,συστημικά παπαγαλάκια,αρπακτικά,κ.α. επιτίθενται κατά ομάδες-αγέλες κατά των πολιτών "για το καλό του" και στο όνομα της συντεχνιακής αρπαχτής αλλά και της "παρτυς του".

Στηριζόμενοι στον νόμο Κατσέλη (Ν.3869/2010) ο οποίος έχει μεταλλαχθεί σε τίποτα ,παρ όλα αυτά οι "έγκριτοι" ψάχνουν να βρουν κομμάτια σάρκας ανεξάρτητα εάν έχουν σήψη και δυσωδία,.
Η παρωδία της απάτης του "συνεργαζόμενου Δανειολήπτη" μονομερώς από τις Τραπεζικές επιχειρήσεις ,στο επίκεντρο. Τα περιθώρια διαγραφής χρέους μέσω νομικού φορμαλισμού απο ανύπαρκτα έως μηδενικά.   

Πρακτικά ,άντε και κατάσχεσαν το σπίτι σου στο 1/3 της τιμής της αγοραίας.
Άντε και σε χρέωσαν χιλιάδες παρασιτικά ευρώ των συντεχνιών τους να πληρώσεις από αυτά που δεν έχεις.
Άντε και σε πέταξαν έξω από την επιχείρηση το βιός σου και δέσμευσαν και τα χρήματα σου στις Τραπεζικές επιχειρήσεις σε αγαστή συνεργασία.    
Νομίζεις ότι τελείωσες::
Μα και φυσικά Οχι. Οι οφειλές θα σε συνοδέυουν μέχρι τον Άδη, Δεν υπάρχει διαγραφή υπολειπομένων χρεών!!!!!
Οι οφειλές παραμένουν και εσύ νεκρός για πάντα με πειθαναγκασμό σε μαύρη εργασία γιατί οι πιστωτές θα δεσμεύσουν την (Χ)μισθοδοσία σου αύριο,γιατί η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα θα δείχνει χρέος στο δημόσιο ή στον Τειρεσία.
Οι άθλιοι του Βίκτωρος Ουγκώ είναι πταίσμα μπροστά σε αυτά που αέναα πλέον οι πιστωτές  υποθηκεύουν και εξαγοράζουν την σκλαβιά σου μέσω Funds.
Και οι"έγκριτοι" νομικοί,οικονομολόγοι,φοροτέχνες ,άθλιοι των ΜΜΕ στοχευμένα παραπληροφορούν την ώρα που κόβουν κομμάτια από την σάρκα σου.  
Η σεισάχθεια του Σόλωνα στα μη βιώσιμα μεγέθη είναι μοχλός επανεκκίνησης της οικονομίας.

*Ο Χατζηανγνώστου Γιώργος είναι Εntrepreneur MικρομεσάιωνΕπιχειρήσεων.
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: