Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησαν …δειλά οι παραχωρήσεις ακτών στον Δήμο 3Β

Αrt2483 Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017
Ξεκίνησαν …δειλά οι παραχωρήσεις ακτών στον Δήμο 3Β
Γιώργος Λαουτάρης

Υπεγράφη χθες 8 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΤΑΔ η πρώτη από τις συμβάσεις παραχώρησης συνολικά 540 στρεμμάτων του παραλιακού μετώπου στο Δήμο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά την παραχώρηση της Δυτικής Παραλίας Βάρκιζας και οι όροι της είναι σύμφωνοι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το κλειστό σήμερα τμήμα πλαζ της Βάρκιζας, όπου δεν έχει δικαιοδοσία ο Δήμος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

«Στη συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ ΑΕ Γιώργο Τερζάκη, τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την υπογραφή των υπολοίπων τεσσάρων συμβάσεων, οι οποίες είναι σχεδόν έτοιμες και όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Μέχρι τότε, θα μπορέσουν ο Δήμος να προχωρήσει σε καθαρισμό και ευπρεπισμό των παραχωρηθέντων εκτάσεων και να υλοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες από τις συμβάσεις εργασίες εντός του 2018«.

Ο δήμαρχος πάντως έχει ήδη δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το καλοκαίρι του 2017 οι προς παραχώρηση ακτές (Ανατολική παραλία Βάρκιζας, Β’ πλαζ Βούλας, κάμπινγκ Βούλας) θα έχουν την ίδια εικόνα εγκατάλειψης με σήμερα, καθώς ο Δήμος δεν προλαβαίνει να εκπονήσει έργα.


www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: