Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΝΕΟΛΑΙΩΝ "ΣΥΡΙΖΑ"

Αrt1899 Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2016
Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Μια νέα γενιά στελεχών δημιουργείται στο Σύριζα. Απόρροια της τραγικής αναποτελεσματικότητας στο σύνολο των σημερινών κομματικών στελεχών. Δείγμα ότι ο κύκλος είναι προφανές ότι έκλεισε.

Η επιχειρησιακή ανεπάρκεια των "στελεχών" πρωτίστως του κομματικού μηχανισμού ήταν εμφανέστατη σε όλους.
 Λογικό όταν επί 27 χρόνια τις θέσεις κλειδιά μονοπωλούσαν οι κομματικοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την ίδια στιγμή που το3% έγινε απότομα 27% επί των ψηφισάντωνπροκαλώντας κενά συνέκτικότητας.

Με προφανείς τις διαθέσεις πλέον του Μαξίμου,και με γνωστική επάρκεια πλέον των δημοσκοπήσεων ,είναι εμφανέστατη η δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι σε μαντηλάκια,κοπι παστε,γεμιστά κ.α που διεγείρουν αρνητικά την μέση λογική τους συνάφεια.

Το αδιέξοδο μεγάλοκαι τεράστιο . λόγω αδυναμίας εύρεσης κομματικών στελεχών με επαγγελματική και επιχειρησιακή επάρκεια πέραν του 15μελούς των Λυκείων.

Η στρατηγική απλή στην σύλληψη της ,δείχνει το βάθος σχεδιασμού των πολιτικών σχηματισμών που "προβλέπουν" βραχυπρόθεσμα την κατάρευσης τους σε ποσοστά μονοψήφια ή οριακά διψήφια και αυτό χάριν στην πολιτική εξυπηρέτηση πελατείας επί μισθού.

Μια νέα γενιά άπειρων αλλά φερέλπιδων εραστών της πολιτικής καρέκλας θα  γεννηθεί ,οι οποίοι στην πορεία της επαγγελματικής τους-πολιτικής ανέλιξης θα έχουν το έρεισμα (ονομαστικά) του τίτλου του (χ) στελέχους με θεσμική θέση στο βιογραφικό τους έστω και για λίγο μέχρι να πάμε σε εκλογές.

Πρακτικά και ενόσω οι δεσμεύσεις λόγω μνημονίων και"θεσμών" (τρόικα) θα είναι με τα χέρια δεμένα  ,απλά θα αποκτήσουν κομματική-δημοσίου μερική γνωστική επάρκεια λειτουργιών τους.

Τώρα το πως τα "νέα" παιδιά μπορούν να προχωρήσουν σε παραγωγική ανασυγκρότηση μικρής κλίμακας έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει επάρκεια,είναι προφανές ότι δεν εμπίπτει στον σχεδιασμό του ΔΝΤ ,της τρόικας,και του ESM ,αλλά το χειρότερο είναι ότι αφήνει παγερά αδιάφορους,όσους κάθονται σε "παχύ" πέλος.

Εν τέλει ,η ρήξη μεταξύ πολιτών και Σύριζα,έχει εμβαθύνει,λόγω συστηματικής ασυνέπειας λόγων και έργων αλλά και τρομακτικής παραπληροφόρησης χωρίς αιδώ.

Από ότι φαίνεται το τέλος του Σύριζα με την μορφή που γνωρίσαμε έστω και λίγο με τάσεις και πολυφωνία, έγινε πλέον ένα μονοφονικό όργανο κατά των πολιτών του έθνους κράτους. προς χάρη  του κακώς εννοούμενου διεθνισμού και των ατομικών συμφερόντων.
Όλα αυτά παρά τις νόμιμες διατάξεις περί φόνου εκ προμελέτης 
       
    
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: