Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αrt1817 Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016
Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Γυναίκα . Το θαύμα της φύσης ονομάζεται από πολλούς. Με πολλαπλούς ρόλους συζύγου εργαζομένης,μητέρας,ερωμένης,νοικοκυράς ,επαγγελματία,γιαγιάς κ.α.

Μια αδέσμευτη γυναίκα που ίσως αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο για το αντίθετο φύλλο. Πιθανόν γιατί οι άνδρες έχουν συνηθίσει στον πατριαρχικό ρόλο ,γαλουχημένοι από την οικογένεια και τις μέχρι πρότινος δομημένες κοινωνίες .  Ισχύει όμως αυτό στην χειραφετημένη μέχρις ενός βαθμού σύγχρονη κοινωνία;

Kατά βάση ναι .Είναι όμως έτσι τα πράγματα:
Mια αδέσμευτη γυναίκα , είναι μια γυναίκα με πάθος για την ζωή, μια γυναίκα με υψηλό επίπεδο νοημοσύνης , με πολύ υψηλούς στόχους ,  που ξέρει πολύ καλά τι θέλει . Μπορεί να υποχωρεί, μπορεί να ανέχεται, μπορεί να σιωπά ,ξέρει όμως πάντα την θέση της στην κοινωνία. Δεν αρέσκεται στις μετριότητες . Η όλα ή τίποτα . Για αυτό και προσοχή στους επίδοξους κατακτητές .

Η αδέσμευτη γυναίκα αγαπά καθολικά και ας μην το δείχνει , η αδέσμευτη γυναίκα δίνεται ολοκληρωτικά μόνο σε εκείνους που ξέρουν την αξία της. Δίνεται ολοκληρωτικά σε εκείνους που αναγνωρίζουν τον αδέσμευτο του χαρακτήρα της, και σέβονται την αξιοπρέπεια της και τα θέλω της.
Αλίμονο σε αυτούς που δεν έχουν σταθερό χαρακτήρα και υψηλό δείκτη νοημοσύνης να αντιληφθούν την κουλτούρα της .Αλίμονο σε αυτούς που συμβιβάζονται με την μετριότητα .

Μια αδέσμευτη γυναίκα ποτέ δεν θα σου δείξη τα ευαίσθητα σημεία της, παρά μόνο όταν αυτή θελήσει και καταλάβει ότι μπορείς να νοιώσεις την διαφορά της ιδιαιτερότητας της στιγμής, και το όλον του χαρακτήρα της. Μπορεί να κλαίει,  να πονάει μέσα της, ποτέ όμως δεν θα δείξη αυτήν την εσωτερική της πάλη .

Μια αδέσμευτη γυναίκα διεκδικεί όταν την διεκδικούν . Την διεκδικούν στην πράξη και όχι στα λόγια .Σέβεται και θαυμάζει εκείνους που ξέρουν τι θα πουν την ώρα που πρέπει να το πουν και τηρούν τον λόγο τους. Αποδεικνύουν καθημερινά για αυτήν ότι είναι άξιοι για αυτό που εκείνη αντιπροσωπεύει και ικανοί να στέκονται δίπλα της.

Μια αδέσμευτη γυναίκα ξέρει τον ρόλο της σαν θηλυκό αλλά πάνω από όλα δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπεια της και το κύρος της.

Μια αδέσμευτη γυναίκα ζητάει την ευαισθησία που της αξίζει, και την δυναμικότητα σταθερότητα του χαρακτήρα του άνδρα που γίνεται φάρος για την ζωής της. Όχι γιατί δεν μπορεί μόνη της, αλλά γιατί θέλει να ξέρει ότι ο δίπλα της είναι ικανός να σταθή πλάι της. Στα εύκολα και στα δύσκολα σε πρακτικά και εφαρμοστές πράγματα και καταστάσεις . Θέλει να αισθανθή την σιγουριά που μπορεί να εκπέμψει ένας ολοκληρωμένος άνδρας σε όλα τα επίπεδα . Συναισθηματικό ,ερωτικό ,επαγγελματικό ,γονικό . Τίποτα λιγότερο από όλα αυτα μαζί.

Μια αδέσμευτη γυναίκα προκαλεί εξ ορισμού την ζήλεια και τον φθόνο για όσους και όσες δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο της.

Μια αδέσμευτη γυναίκα δεν μπορεί να ανήκει σε όλους . Μια αδέσμευτη γυναίκα είναι επιλεκτική και εκλεκτική . Γιατί αυτή γνωρίζει .

Εάν στον δρόμο σας πέσει κάποια τέτοια γυναίκα , σκεφτήτε το σοβαρά πριν κάνετε το πρώτο βήμα . Εκείνη ξέρει ,και εάν δεν έχετε ολοκληρωμένη και επαρκή προσωπικότητα τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απογοητευτήτε με την μετριότητα σας.

Εάν και πάλι είστε σίγουροι ότι μπορείτε να την κατακτήσετε ,προσέξτε την έντονη ανάγκη της για ηρεμία και απομόνωση μέσα ή και έξω από την σχέση . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπά ή δεν σας νοιάζεται . Είναι όμως ανεξάρτητη και θέλει και εσείς να είστε ανεξάρτητοι .
Γνωρίζει πολυ καλά τα όρια της και τις αντοχές σας. Εάν το καταφέρετε θα σας λατρέψει .

Εαν λοιπόν είστε σίγουροι και ανεξάρτητοι και εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας τότε προχωρήστε .

Μια αδέσμευτη γυναίκα,δεν είναι καθόλου αδέσμευτη όταν ξέρει ότι σέβεστε και αποδέχεστε την ανεξαρτησία της και την μοναδικότητα της .

Μια αδέσμευτη γυναίκα  ήταν είναι και θα είναι δακτυλοδεικτούμενη για την αυθεντικότητα της.

Αγαπήστε την και δεν θα το μετανοιώσετε , έχετε πολλά να μάθετε από αυτήν για τον έρωτα, την ζωή τις σχέσεις.  
 
*Ο Χατζηαναγνώστου Γιώργος είναι Εntrepreneur Mικρομεσαίων Επιχειρήσεων
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: