Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ

                                                                           

Σε συνέχεια της καταστροφής του Εμπορικού Ιστού οι "άνθρωποι" του  ΟΑΕΕ

Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών

ωσάν κυνηγοί κεφαλών , έχουν εξαπολύσει
χιλιάδες τρομοκρατικά έγγραφα απειλώντας με κατάσχεση προσωπικής περιουσίας σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν εισφορές λόγω της κρίσης που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει .Αντίγραφο σαν το κάτωθι έχει αποσταλεί σύμφωνα με πληροφορίες σε επαγγελματίες στην προσπάθεια του προτεκτοράτου των Γερμανών στην προσπάθεια να μαζέψει "ζεστό" χρήμα εκβιαστικά προκειμένου να αποσταλεί στην πηγή αθροίζοντας το στα κέρδη από την κρίση .
 
     
Θα ήταν άκρως ενδιαφέρον να δούμε σε πόσους έχουν στείλει αυτά τα έντυπα  δεδομένου ότι υπάρχει αναντιστοιχία στα μετρήσιμα αριθμητικά νούμερα επαγγελματιών που αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις (λες και δεν θέλουν) και της πρόσφατης "αστείας" έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας που μιλά για σταθεροποίηση!!!!! και ελαφρά ανάκαμψη !!! στο σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων !!!! και ότι οι επαγγελματίες δεν έχουν ανάγκη από δάνεια !!!!!

ΚΑΡΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Ο τραγέλαφος συμπληρώνεται με την συγκατάβαση της ΕΣΕΕ που συμφωνεί με ανακοίνωση της  προκαλώντας την δυσφορία των επαγγελματιών και δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο εγκλωβισμένοι είναι στην καρέκλα οι "άνθρωποι του Προέδρου" .
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΣΕ

Λόγια λόγια λόγια εν μέσω ραστώνης του καλοκαιριού , ενώ εξυφαίνεται το σχέδιο υφαρπαγής των εναπομεινάντων χρημάτων του λαού με το plan B που ανακοινώθηκε απο τον Κο Σόίμπλε με την πρόσφατη επίσκεψη του στο προτεκτοράτο . Η ΣΥΝΈΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ .
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, και ο πρόεδρος της KfW, dr. Ulrich Schroeder υπέγραψαν σήμερα μνημόνιο για το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.
 https://www.kfw-entwicklungsbank.de/Internationale-Finanzierung/KfW-Entwicklungsbank/

Εκείνο που είναι απορίας άξιο είναι γιατί τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ)σιωπά για την καταστροφή των ΜΜΕ (προφανώς είναι ταξικά αδιάφορο;;)΄το θεμα των επαγγελματιών που χρόνια τώρα κρατάνε την οικονομία στα πόδια της ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣκαι έχουν την τελευταία δεκαετία στο στόχαστρο  όλων όσων θέλουν να αποκτήσουν τίτλους γης για να τους μεταπωλήσουν σε funds που φοροδιαφεύγουν .Η ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΩΝ

Το κομμάτι της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καίτοι είναι πανάκριβο σε σχέση με το τι προσφέρει είναι ποινικοποιημένο για όποιον δεν πληρώνει !!!! άρα δεν έχει και δεν χρησιμοποιεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη !!!!
Το τραγικό δε είναι ότι όταν κληθεί να "ρυθμίσει" τις οφειλές θα πληρώσει και  τόκους  !!!  για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που ποτέ δεν έλαβε!!!!
Πέρα για πέρα δίκαιο για τους ευτραφείς των καρεκλών του Υπουργείου .
 Είναι αυτό που ο λαός λέει "και κερατάς και δαρμένος".
Η συνεχής λαίλαπα - φοροκαταιγίδα με την προστασία των πραιτοριανών, οδηγεί ακριβώς το καράβι  των επαγγελματιών εκεί που θέλουν στα βράχια χωρίς δυνατότητα διασωθέντος.
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς στο Υπουργείο αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να είναι ανασφάλιστος;;
Αν τον ξέρει να μας τον δείξει να ΄τον δούμε και εμείς !!!  ενώ ταυτόχρονα πρέπει να πληρώνει και 5€ για εξέταση σε επείγοντα περιστατικά αν αντιθέσει με τους λαθρομετανάστες !!!
Κράτος δικαίου για τους μετανάστες , όχι για τους Έλληνες...
 Η διαρκής ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας διευκολύνει τα μάλα τις πολυεθνικές να συνεχίσουν το έργο τους σε όποια χώρα έχει "επενδυτικό ' ενδιαφέρον χωρίς να υπολογίζουν την "ανάπτυξη " και την κοινωνική ευημερία του κράτους επενδύοντας μόνο σε αριθμούς .
Η απεμπλοκή των ασφαλιστικών εισφορών από την ποινικοποίηση και το πάγωμα των οφειλών είναι η μοναδική διέξοδος . Στο διακύβευμα της ποινικοποίησης εμπλέκονται και οι οικογένειες των ασφαλισμένων που δεν μπορούν να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οδηγώντας σε τέλμα με επικίνδυνες συνέπειες σε ανασφάλιστα παιδιά , και ανήμπορους ηλικιωμένους .

Υπάρχουν ένα σύνολο απο προτάσεις που έχουν "πνιγεί" κατα καιρούς απο τους καρεκλοκένταυρους της εξουσίας που εξυπηρετούν πιστά τους εντολοδόχους τους .
Και το http://www.imegsevee.gr/  έχει κάνει παρεμβάσεις κατα καιρούς ενω θα υπενθυμίσουμε σε όσους δεν ξέρουν το τι εξήγησε  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, ( sic)  η εθνική μας οικονομία θα ενισχυθεί αν τα μαγαζιά είναι ανοικτά την Κυριακή γιατί σύμφωνα με το οικονομικό τύπο του Fisher MV=PY όπου Μ η ονομαστική ποσότητα του χρήματος, V η ταχύτητα κυκλοφορίας του χρήματος, P το επίπεδο τιμών και Υ το προϊόν (πραγματικό εισόδημα), θα αυξηθεί το ονομαστικό ΑΕΠ, δεδομένου ότι θα διευκολυνθεί η κυκλοφορία του χρήματος, θα δημιουργηθούν εισοδήματα κατά μία επιπλέον μέρα την εβδομάδα και ως εκ τούτου θα αυξηθεί η προσφορά χρήματος.
Το ίδιο αυτονόητο και αυταπόδεικτο είναι το όφελος για τον καταναλωτή, είτε έχει χρήματα είτε όχι, γιατί οι περισσότερες ώρες αυξάνουν την ευημερία των καταναλωτών.
Μειώνεται δε το μέσο κόστος λειτουργίας των καταστημάτων -παρότι την Κυριακή αυξάνει κατά 10 -12%- γιατί δεν θα δαπανήσουν χρήματα έξτρα σε ενοίκιο, διακόσμηση κ.λπ.

υπαλληλοι των Γερμανών είναι επιεικώς μακράν απο την αγορά χαμένοι ανάμεσα  σε loαfer παπουτσια και γραβάτες dior και χωρίς καμία μα καμία επίγνωση της πραγματικότητας .....

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και την πρόταση του βουλευτή Νότη Μαριά για την επιχειρηματικότητα με ίδρυση Ταμείου Ελληνικών Συμφερόντων για μικρομεσάιους και όχι το Γερμανικό που προτέινουν οι ...Γερμανοί υπάληλοι (τι προτότυπο )  ...και το οποίο μπορεί να απεγκλωβίσει κεφάλαια προς ενίσχυση και σταθεροποίηση πραγματική της οικονομίας στην χώρα που έχει τόσο ανάγκη την Δημοκρατία όσο και την ανάπτυξη με ίδιους πόρους και όχι με κερδοφόρα προς τρίτους ΕΣΠΑ......και ΜΕΣΠΑ.
lasfida 





Δεν υπάρχουν σχόλια: